Ätstörningsmagnet.

2013-11-27 @ 18:53:01
Jag verkar vara populär bland ätstörda människor. Över internet, alltså. Får vänförfrågningar överallt från ofta unga tjejer som har problem med maten.
 
Jag vet inte varför de dras till mig, jag har ingen aning. Jag peppar ingen att gå ner i vikt och speciellt inte personer som är ätstörda. Själv har jag ingen ätstörning men är fet. Och se, jag kan leva ändå. Jag känner mig ibland som ett livs levande bevis på att vikten och utseende spelar en mycket mindre roll än vad vi matas med i media och genom varandra. Jag kan vara betydelsefull ändå, verkar det som.
 
Jag ställer mig frågande till dig, som lider av en ätstörning, varför du ändå dras till mig och vill kommunicera? Med MIG? Ta det inte som att jag inte vill vara kompis med dig eller så, utan jag bara undrar. Jag är som en ätstörningsmagnet fast jag inte har de problemen själv. Eller är det bara så att fler och fler blir ätstörda och att det är en slump att de söker sig till mig? Hjälp mig lista ut det här.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Jag tänker spontant kampen.
Att kämpa mot det destruktiva, att det är därför "de" kontaktar dig.
Ätstörningar och självskadebeteende ligger inte jättelångt ifrån varandra och jag tänker att det kan vara skönt med goda exempel. Att det finns de som lyckas vara skadefria trots att livet inte är rosenrött och problemfritt.

Men det är bara spekulationer från min sida.

2013-11-29 @ 09:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: