Dra i nödbromsen.

2013-05-13 @ 14:50:46
Puh. Slänger mig ner i soffan. Vi har städat sovrummet och myrorna är överallt. Jag har ringt skadedjursfolket och ska få myrdosor skickade hit. Boendestödet har varit här och diskat medan jag städat övrigt. Jag är ganska trött nu, men dagen fortskrider oavsett hur trött jag än är.
 
Jag bävar inför läkarsamtalet, men det har du väl redan märkt i och med att jag skriver om det i varje inlägg. Det känns så dramatiskt att dra till med en tung neuroleptika.
 
Jag har insett att jag måste bryta stressen någonstans. Jag har ett fullpackat schema och jag orkar inte riktigt. Det som går bort är EBC, jag ska höra om jag kan komma när jag känner för det istället för att plikttroget vara där vid varje tillfälle. Den här hjärnan, den här kroppen, den behöver vila. Jag har alldeles nog med aktiviteter i mitt liv och jag blir bara sliten av att alltid ha ett möte, en träff, terapi. Jag måste dra i nödbromsen nu.
 
Ingen rast och ingen vila, jag ska ut med Puffen och sedan mot sjukhuset. Jag studsar upp från soffan och fortsätter knata på.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: g

Hejsan!
Nu är det längesedan jag kommenterat i din blogg. Jag läser den, men är riktigt dålig på att kommentera.
Jag vill bara skriva att jag hoppas att allt går bra med nedtrappning och Leponexstart. Jag har en vän som äter den och hon mår bra idag. Visst blir hon trött när hon tagit dom. Men det blir man ju av vissa andra läkemedel med.
Ta vara på dig och

2013-05-13 @ 18:30:21
URL: http://linasarlin.blogspot.com
Postat av: Lina

Jag som skrev ovan, hände nå mysko, inte van med Windows 8 än. Men, ta vara på dig och ta allt i din takt om det går.
Kram, Lina

2013-05-13 @ 18:31:28
URL: http://linasarlin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: