Ynk ynk ynklig.

2013-03-07 @ 16:02:51
Oj så ynklig jag känner mig. Måste ha haft feber inatt. Nu svettas jag efter att ha tagit Ipren och Alvedon, det brukar indikera på viss feber... Men jag dammsög i alla fall och satte upp några tavlor samt bokade ny tvättid. Bra gjort av mig som har ont i hela kroppen. Kan jag ha plockat upp något på barnkalaset förra helgen?
 
Patie har varit på besök och Mary är ute på jakt. Själv så är jag helt slut. YNK YNK YNKLIG. Det får lov att vara temporärt, imorgon ska jag ju ge mig iväg ut med spanjorskan, min nylonsträngade gitarr som inte gillar vintern egentligen.
 
Jag sa det i början av veckan - hur har jag kunnat hålla mig rätt fysiskt frisk så länge? Så kom smällen inatt. Jag glömde att ta i trä. Jag blir som en karl när jag är förkyld, gnällig och trist.
 
Väntar besök och ska ta och vila en stund. Hitta lugnet, var är du?
 
Jag ska inte klaga. Det har varit bra dagar sedan jag blev utskriven, och långpermissionen innan utskrivningen var också bra. Jag kan nojja om att lamporna registrerar mina tankar och rörelser men jag vet också att det är en nojja och jag tillåter det inte att vara något annat.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: