Shopping och bokutgivningen.

2013-03-14 @ 19:19:38
Shoppingdjävulen for i min idag. Nu har jag äntligen skaffat mig Timeline, Solitär, Rubiks kub och en oförklarlig grej som man ska lösa, nivå 2 av 6. Jag lurar inte mig själv, jag är inte särskilt smart och en IQ över medel innebär inte att man har tålamod eller motorik för vissa saker. Däremot kan dessa saker olja upp maskineriet i huvudet, kanske blir jag ett strå vassare av att behöva använda huvudet så mycket.
 
Hur som helst, det här var ett uppdrag i min jakt efter ångestlindring - saker som gör att man kan tänka på annat, som flyttar fokus. Det är strategier. Nästa strategi är ett kedjetäcke. Ytterligare ett som fungerar väldigt bra är att ta ett bad. Djuren är alltid en fröjd. Böcker och film är bra men det är inte alltid koncentrationen finns där, inte heller inspiration för att teckna. Däremot är det lätt att sätta sig och fastna i Solitär även om man har ångest.
 
Jag gör allt för ångestlindring. Av alla symptom jag har och har haft så är ångest och depression de värsta, även om människor runt mig kunde tro annat. Jag slåss varje dag.
 
Mary har gått och blivit krasslig igen, men det är en lyckans dag idag eftersom man äntligen kan köpa hennes bok! Jag rekommenderar den starkt, även om jag kan ses som partisk så vet jag när jag läser någonting som är riktigt bra. Det är en helt ny sida som jag och faktiskt Mary själv upptäckte när hon började skriva på en novell som blev en roman. Jag känner mig priviligerad som fick vara med på hela resan och att jag fick delta i att promota henne och göra fram/baksida samt baksidestexten. Men det största, det är att den är tillägnad mig. Det är så mycket kärlek.
 
Nu är energin slut. Jag längtar efter sängen. Jag längtar efter sömn bredvid min princessa som förvanlats till en författardrottning.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Färglägga med tuschpennor kan vara bra om man inte har fokus för att teckna! Typ i en målarbok med mönster eller så.

2013-03-16 @ 07:02:03
URL: http://silverglittrande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: