Är det värt det?

2013-07-03 @ 18:23:18
Någonstans måste jag klämma in en blodprovstagning i veckan. Det känns otroligt drygt, men jag får inte missa provtagningarna. Har det gått 18 veckor snart?
 
Det har inte blivit något skrivande idag, jag har kört fast igen. Jag känner mig nedtyngd av medicinerna jag tar. Mina primära mål är att ta mig upp på morgonen, vilket jag lyckats med idag. Det idiotiska i det hela är att jag istället för svårt att somna på nätterna. Jag börjar fundera på om det här är värt det... men mina sympton är så gott som borta, jag känner mig varken deprimerad, hypomanisk eller hör/ser sådant som bara jag kan höra/se. Ångesten är en annan historia.
 
Ja du, är det värt det? Jag vet inte ännu.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: jonna

när jag fick sänka leponex från 500 till 400, var det som att vakna upp ur en koma, och allt funkade perfekt, så stå ut, leponex är den bästa medicinen helt klart, man blir normal tillslut, när tröttheten stabiliterats.
tyvärr fick jag sådana magproblem sedan att jag var tvungen att byta, och det har varit en bergochdalbana sedan dess. ledsen att jag inte kunde vara kvar på leponexet.

2013-07-06 @ 20:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: