Science.

2013-01-30 @ 22:04:45
En timma och tjugo minuters samtal med systeryster idag. Jag har sådant tur som har henne i mitt liv även om det blir långt mellan gångerna som vi hörs ordentligt. Fick skratta, hon har humor och allvar i en härlig blandning.
 
Kvällen är spenderad. Jag ska ut med Puffen och sedan läsa tills jag börjar gäspa. Antagligen kommer någon byggarbetare efter sjusnåret imorgon, jag har massor att läsa och skriva, boendestödet kommer så jag ska se till att röja inför helgen då min käresta förhoppningsvis kommer hem på permis.
 
I'm not the only one who's bleeding sjunger Chibi i Birthday Massacre. Det känns som att alla omkring mig faller och faller hårt. Är det årstiden? Är det tristess eller stress? En, två, tre, alla faller ner.
 
Jag önskar att jag var Puffen. Allt som behövs är någon som råkar tappa en köttbulle på golvet och det blir rena julafton för honom. Hakuna matata, han tuggar på en boll och mår gott. Sover större delen av dagen. Den enda gången jag sett honom riktigt frustrerad var när mamma satt tennisbollar under stolsbenen - "De jävla bollarna sitter faaaaaast!!! *PANIK*" Det var priceless att bevittna, tro mig. Att se honom "torka" sitt arsle genom att släpa rumpan i snön var också ganska kul. Det finns bara en Puff.
 
Wilma gör sig redo för sängläge, dags för mig också.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Åke

Jag faller upp, som en kanot seglandes upp för ett vattenfall. Hör av dig ifall du vill prata.

2013-01-30 @ 22:35:45
URL: http://akeiexil.wordpress.com
Postat av: Jenny/En kopp kaffe

Ibland kan man roa sig med att titta på djur och bara: "Men gud. Vad underbart att ha de problemen." Till exempel då jag iakttar min fågel som försöker komma på hur hon ska lösa något problem med någon leksak man pysslat ihop, eller min älskade lilla hund på foder som letar frenetiskt i soffan efter sin tuggis som fastnat mellan dynorna.

Jobbar med hundar och det är otroligt intressant och roande att se hur de beter sig och att de faktiskt får problem, liksom "socialt" och "praktiskt" som de mer eller mindre smidigt löser.
Kul att applicera det på människor!

Yeah, hade bara lust att göra en instickare här. :)

2013-02-03 @ 00:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: