PMS.

2013-01-03 @ 18:24:24
 
 
 
Patrice har varit här och vi ringde Mary. Vi är ju PMS. Jag och P satt i soffan och tecknade, jag har överarbetat Frank så jag tror att jag måste börja om... Det här med teckning är härligt, för jag blir totalt nollställd, borta och fri. Och irriterad visserligen. Jag har viss teknik tack vare att jag målat med akryl, men allt jag ritar ser vanställt ut. Alla människoprofiler blir aliens. Misstag efter misstag, men jag lär mig. Jag har bestämt mig för att inte vara så hård mot mig själv, för då ger jag bara upp. Det här ska vara kul.
 
Jag är arg. De behandlar Mary så dåligt på avdelningen, och jag har krävt att få vara med på ett läkarmöte. Det är inte bara det att Mary lider, utan i förlängningen så mår jag inte heller bra. Jag hoppas att jag slipper ta upp det här med min egna läkare, men jag kommer kämpa för mig, för henne, för OSS så länge jag andas.
 
Nu håller jag på att planera helgen, så att jag inte tappar konceptet och faller ur rutinerna. Idag har mitt boendestöd varit här, men vi behövde inte göra något städande eftersom jag redan tagit hand om det. Istället gick vi till macken för att fylla på mina tändare, men de hade slut på gas. Vi gick hem och jag gjorde matlådor, så nu har jag mat för ett tag framöver. Sedan kom Patie och plötsligt är vi tillbaka till första stycket i detta blogginlägg. Ja, allt snurrar på.
 
Jag ska teckna lite mer ikväll och se Futurama. Och kanske blogga.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Det där med teckning kräver övning (som allt annat). Jag blir mest sur över att teckningarna inte blir lika bra nu som för 10 år sedan då jag tecknade varje dag... Tålamod och övning är inte mina starka sidor :)

Skönt att du kan vara så avslappnad när du väl håller på och ritar.

2013-01-05 @ 10:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: