Gott nytt år, kära läsare!

2013-01-01 @ 18:39:22
 
 
Igår hade vi finmiddag och tokfest, två flugor på smällen. Vi hade kul, spelade spel, mådde bra, mådde dåligt, hela skalan och massor av skratt och tokerier. Ibland behöver jag bara släppa loss och vara normal, jag har på recept att socialisera och till och med festa - jag har ju missat min ungdom på sätt och vis. Jag kan inte ens göra alkoholprofilens test för att jag dricker för sällan. Det är såklart bra.
 
Jag hade min favoritkorsett och alldeles för kort kjol. Jag tror minsann att Mary faktiskt tappade hakan lite när hon såg mig, haha. Bäst igår var att ha PMS. Ni vet vad jag menar, grrrls.
 
Inleder 2013 starkt med en äcklig bakfylla. Jag förstår faktiskt inte hur man blir alkoholist. Jag har frågat Mary hur det funkar och vi kom fram till att man kanske måste börja med ett glas vin om dagen och öka antalet glas med tiden... varför man nu skulle vilja bli alkis. Jag känner mig hyfsat trygg när det gäller risken att börja missbruka.
 
Det har sett ut som helvete här i lägenheten med flaskor, burkar, skräp och kaos, men idag hjälpte Patie mig att städa. Jag tog tag i disken sen så nu är det hyfsat snyggt här igen. Jag kurerar mig själv med vatten, julmust, tusen tända ljus och kanelrökelser (måste få bort vinstanken som uppenbarligen bara jag kan känna). Jag ska se Futurama ikväll och Black Swan. Black Swan är en såndär film som man måste se flera gånger... Klurig är den. Lite farlig också, men jag tycker att det är en bra film.
 
Och angående farligt... Jag funderar på att deleta filmen Painful Secrets. Jag kan verkligen inte se den igen, men på något sätt kan jag inte ta bort den heller. Jag försöker pusha mig själv att ta bort den och aldrig mer se den för allt den gör är att trigga det dåliga. Jag tänker på när Mary tog bort sin thinspiration-mapp... Det var så jävla stort. Varför kan inte jag släppa filmen? Jag har ju hållit mig borta från självskador väldigt länge nu och planerar inte att återgå.
 
Vi får se.
 
Hur som helst så går livet vidare och imorgon återkommer den efterlängtade vardagen. Boendestödet kommer på förmiddagen och jag tror minsann att jag ska satsa på att gå en promenad. Jag börjar få koll på hemmet på egen hand, vilket är målet med boendestödet. Jag gillar att jag utvecklas åt rätt håll! Jag är stolt.
 
Tack alla som gjorde nyårsafton till en trevlig tillställning!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Patrice

Jag älskar filmen black swan! <3
In my <3 4-ever!
En film JAG tycker är farlig är Painful Secrets. Har sett den. På samma sätt som mitt skadande är ett tvång så kan jag känna att den filmen, Painful Secrets, är ett tvång. Konstigt va?!

2013-01-01 @ 19:09:07
URL: http://patricesalminen.blogg.se
Postat av: Ami

Jag har varit på jakt efter filmen painful secrets i evigheter men aldrig kommit över något exemplar.
Jag har sett den och blir faktiskt inte triggad av den vilket nog är ett måste för att det ska vara okej att titta på den. Jag menar, saker som triggad igång dåliga beteenden hos en själv är väl kanske inte så positiva.
Om du känner för att sälja iväg ditt exemplar av painful secrets så köper jag den jätte gärna. Det är en av mina favoritfilmer all time high. Som donnie darko utan kaninen. ;)
Kram

2013-01-12 @ 00:43:26
URL: http://DearDagbok.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: