Fryser.

2013-01-30 @ 13:59:31
Målaren var tidig idag också. Jag gjorde som de andra dagarna när de kommer tidigt, la mig i soffan och sov ett tag. Gick sen ut med Puffen och herregud vilket snöoväder vi har! Det är vackert att titta på men mindre vackert när man måste gå ut.
 
Vankade av och an tills boendestödet kom. Hon diskade och jag gjorde allt annat. Jag har faktiskt klätt på mig idag, men ska dra täcket över mig och läsa, alternativt skriva. Väntar på Patrice. Egentligen skulle vi ha PMS, men det blev så tokigt att Marys rumskamrat har kräkts under natten och de vet inte om det är vinterkräksjuka. Det verkar inte bättre att hon är isolerad tills de vet. Så det blir PS idag och vi kommer sakna M.
 
Jag ska börja göra en teckning av Sharon. Hon och Lady GaGa har varit mina änglar och sjungit fina saker i mina öron.
 
Gnagande ångest, jag är för trött för att göra motstånd. Sedan inser jag att ångesten faktiskt förstärks för att jag gör motstånd. Jag borde bara be den komma, kom igen, ge mig allt du har, jag är beredd. Legion flyger förbi och påminner mig om att jag har ett öde jag inte kan undkomma. Dra åt helvete, jag vill inte ha med er att göra.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: matilda

Fortsätt att kämpa, du är bra på det!

2013-01-30 @ 22:20:05
URL: http://svartvitangels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: