Eric Harris och Within Temptation.

2013-01-12 @ 21:27:43
 
 
 
Det här är alltså "terroristen" Eric Harris som jag håller på att teckna nu. Han ska få en keps och svarta kläder eftersom det var så de såg ut när de begick sitt brott. Jag antar att man kan kalla dem för "trogs".
 
Just nu sitter jag trygg och lugn framför bonuskonserten till Within Temptations DVD Black Symphony. Sharon är så öm och moderlig. Det känns som att jag känner hela bandet. Jag vet inte hur många timmar med bonusmaterial och vlogs jag spenderat med att se. Musiken är så passionerad och egen. Och det är min och Marys musik. Jag undrar när de kommer på kaffe, de är ju inbjudna hit.
 
Jag har gjort planer med Patie, vi ska till stan imorgon. Det känns bra att ha någonting att göra nu under helgen. Jag tjatar ju på om hur jobbiga helgerna är... men hon ska hjälpa mig lite med att teckna, och så ska jag köpa hårfärg. Jag behöver komma i rörelse, jag behöver göra någonting av mig själv. Sitter jag hemma vet jag inte om jag ska se på TV-serier, läsa vanliga serier eller böcker, teckna, städa... Så jag sitter oftast med en växande känsla av ångest. Det är ju dumt. Så ja, imorgon blir det stan. Råkar du se mig kan du ju säga hej!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: WP

Åh! Vad jag önskar att jag kunde springa på dig på stan!

2013-01-12 @ 21:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: