Tack för förslagen, men... pt2.

2013-02-27 @ 18:20:56
Tack för er omtanke, tänker speciellt på dig Åsa, det har verkligen varit ett helvetesår när man älskar så intensivt... Love is hell, som Ryan Adams sa. Och ja, det kommer krävas en hel del förändringar för att saker ska funka, individuellt och med mig och Mary som ett par. Och vi har planer som nu börjat genomföras. Allt från redskap som kedjetäcke till ett nätverk som fångar upp oss om vi faller och som stöttar oss till ett vanligt liv.
 
Idag är jag stolt över mig själv. Jag kom hem igår, fortfarande lite snurrig av injektionen och jag trodde aldrig att jag skulle orka gå och handla - men jag gjorde det med hjälp av mitt boendestöd. Det boendestöd som jag och Mary snart ska dela. Min läkare har skickat en ansökan om att få pröva ut ett kedjetäcke som är väldigt skönt när man har mycket ångest eller känner sig speedad för det tynger verkligen ner kroppen och värmer ordentligt. Jag har fått ett personligt ombud, Mary ska få en gode man för. Våren ser ljus ut, jag vet att jag inte behöver så mycket dygnet-runt-omvårdnad men när jag gör det så ser jag till att få det. Jag har turen som har en fantastisk läkare med kunskap och empati.
 
Nu sitter jag mätt och belåten med Mary och Lynn i soffan och kikar på TV. Lynn bjöd oss på middag, en jättegod korvstroganoff!
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: