Väntrum.

2013-12-14 @ 20:48:07
Julklapparna börjar bli en rejäl samling under granen.
 
 
Jag har suttit på rumpan nästan hela dagen. Eftersom Mary inte sett Disneys Peter Pan (!!!) så slog jag igång den vid lunch, hon somnade gott till den. Sedan såg vi Within Temptations Mother Earth Tour, efter det plinkade jag på gitarren tills det var Harry Potter på femman. Och någonstans där i mitten gick jag ut med Puffen.
 
Trög dag, men okej. Jag har egentligen ganska få sitta-i-soffan-dagar och marathon-tittar inte såhär länge på TV:n (även om den brukar vara igång så fort jag sitter ner, bara för att).
 
Lat har jag varit. Jag har varit enormt sugen på cola eller julmust men inte orkat ta mig till macken som ligger pinsamt nära. Det har varit kallt, har jag skyllt på.
 
Igår såg vi Precious och jag tänkte på Malin. Det var hon som rekommenderade den och jag har sett den först nu. Jag är lite rädd att tänka för mycket på Malin. Eller, naturligtvis tänker jag på henne ofta och mycket, men jag vågar inte känna sorgen fullt ut, inte ens efter så många år. Jag skulle bli golvad.
 
Väntan på bättre tider. Jag ser fram emot julen, att få fira den med Mary och min bror. Och alla andra såklart, men det blir min första jul med Mary och min bror träffar jag så sällan av geografiska skäl.
 
Imorgon ska jag slå in paket. Nästan alla presenter är färdiga.
 
Jag har också sparat ner en del bilder på gris-Svante. Här njuter han som mest:
 
Älskade Svante!
 
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Åh, vad söt Svante var! (:

2013-12-29 @ 19:41:01
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: