Livet är...

2013-12-19 @ 18:19:10
 
 
Puffen är bra söt ibland. Han fick ta på sig kläder idag och när Mary skulle ta av han den så vägrade han. Han gillar att ha kläder på sig, jag vet dock inte varför. Han kanske känner sig snygg. Här ovan är Puffen i sin rosa tröja där det står "Pampered". Det han tuggar på är en sprillans ny boll som han arbetar hårt på att förstöra.
 
Idag har vi uträttat en del måsten. En vän skjutsade oss och vi köpte kattmat, kattsand och mat till oss också. Sedan har vi haft boendestöd och jag har dragit ett race med dammsugaren samt torkat golven. Jag gillar att ha det fint och städat, och eftersom vi ska iväg till Nordmaling på måndag så vill jag ha något fint att komma hem till. Måste bara "kattsäkra" lägenheten, det vill säga att se till att katterna inte kan stöka ner så mycket medan vi är borta. Vi har en bra kattvakt så det kommer nog funka.
 
Nu stundar julen och jag börjar bli otålig. Inte samma otålighet som när jag var barn, den magin har försvunnit, men jag vill umgås med de jag älskar och det betyder så mycket för mig. Jag har inte ätit något julbord än, medvetet, för gör jag det innan jul så är jag spyless på julmaten när den serveras på julafton. Nej, inte en prinskorv innan julafton.
 
Livet är... nä, jag ska inte bli så djup. Idag är också lite av en fluff-dag. Imorgon har jag möte med min läkare och på lördag väntar vi besök. Söndagen är löst planerad också. Och sedan, vips, är det dagen innan julafton.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: