Underliga drömmar.

2013-04-15 @ 12:00:47
Jag har drömt så underligt. Jag hade en dröm i natt och jag vaknade, gjorde kaffe, gick ut med Puffen, satt vid datorn en stund och la mig sedan i soffan för att sova ett tag till, till tonerna av Lana Del Rey. Jag drömde om att mamma skjutsade mig från stan till Nordmaling och jag minns vägen och att jag berättade om drömmen jag haft. Så jag drömde alltså om en dröm. Sedan började jag sms:a och träffade Amanda Jenssen och det blev sådär riktigt konstigt. Men jag tycker att det var underligt att drömma om en dröm. Det var inte obehagligt men inte behagligt heller.
 
Mitt boendestöd kommer idag och jag har ingen aning om vem det blir. Det spelar ingen roll, jag gillar dem allihopa faktiskt. Jag måste verkligen dammsuga men jag är inte sugen. Kanske kan den som kommer peppa mig. Det är ju bland annat det som de är till för.
 
På förkylningsfronten kan jag säga att jag är av med halsontet. Min röst låter lite bättre när jag kraxat upp mig på morgonen och jag har ingen feber. Jag ska vila intensivt, vila aktivt, vila så att jag blir less. Sedan ska jag åter igen ta itu med vardagen. Mina lungor värker lite lätt, jag hostar ju jämt. Det börjar släppa lite och komma upp lite skit. Intressant, inte sant?
 
Väntar besök också. Over and out.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: