Sjukhusbesök.

2013-04-02 @ 14:45:08
Ay ay kapten.
 

Jag är nyss hemkommen från sjukhuset. På morgonen tog jag en promenad till ÅC och hämtade ut ett paket till Mary samt köpte en kladdkaka. Det är ju Marys dag idag, 32 bast ung. Först speciallevererade jag henne en chai-latte och gick sedan ner för att ha terapi med min psykolog.
 
Jag gillar henne redan. Inte något diagnosprat. Inte en fråga om röster, inget sådant. Däremot så diskuterar vi stress och ångest vilket känns väldigt viktigt - jag stressar ju på som en tok bara för att slippa känna efter egentligen. Hon har mycket erfarenhet och ger mig modeller som jag kan förstå. Jag börjar till och med tro på att jag kan ta kontroll över mig själv och min stress samt ångest. Jag tror att det kan vara nyckeln till friheten faktiskt. Jag fick i läxa att ta det lugnt. Sådana läxor gillar jag även om det, tro det eller ej, är en utmaning.
 
Sedan hälsade jag på Mary och plockade upp det jag hade med min i födelsedagspåsen. Vi åt kladdkaka tills vi storknade och jag ritade rosa slingor i hennes hår med en överstrykningspenna. Jag har nämligen hört att det är hemligheten bakom Yohios färgade toppar och att färgen går ur när man tvättar det. Praktiskt!
 
Efter det och lite kelande åkte jag hem, helt slut efter att ha börjat dagen tidigt och här är jag nu. Jag förhandlar med mig själv; om jag orkar dammsuga så får jag göra kaffe, och jag vill väldigt gärna ha kaffe så då är det väl bäst att jag dammsuger.
 
Jag skriver på en ny novell, vi får väl se när jag publicerar den här. Bokskrivandet ligger på is tills jag lyckats få mer info kring vapenlagar och vapen i stort.
 
 
Sötpaj jag saknar dig!
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Vad mysigt det lät!
Även om sjukhus är oändligt fula är det ju trevligt att man kan ha sin egen bubbla ibland.

2013-04-03 @ 08:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: