Nya glasögon!

2013-04-22 @ 11:59:12
 
 
Jag tog mig upp rätt snabbt på morgonen och åkte ner på stan för att hämta ut mina glasögon. Jag fick dessutom ett par solglasögon med styrka. Jag år omkring och speglar mig hela tiden nu, en riktigt narcissist är vad jag är.
 
När man har nya glasögon är världen som ett nöjesfält. Jag har varit nära på att ramla flera gånger och tycker att allt ser så konstigt ut. Värst är att hoppa från ett objekt som är långt bort till ett som är nära. Tur att det brukar gå över.
 
Jag gick in på Telia-butiken och det verkar inte bättre än att jag måste köpa en ny telefon. Jag som är så fäst vid min gamla... Men den fungerar inte som den ska, den lägger på hela tiden när jag ska prata och lever sitt eget liv, jag kan inte sms:a Mary vilket verkligen suger. Det är något mjukvarufel som står för det. Jag måste räkna mina små slantar och se ifall jag har råd med en ny telefon, jag verkar få räkna med att det kan kosta mer än 3000kr. Jösses.
 
Jag har köpt ett par zebra-kuddar för att matcha temat vi har i soffan. De är dock lite annorlunda än de andra kuddarna och filten som är svartvita och mjuka, dessa dekorativa kuddar har verkliga zebror på sig. Bilder kommer säkert sen. Jag kände bara att det var dags att unna mig någonting.
 
Boendestödet och Mary bör komma inom en timme, dags att äta lunch.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Superfin bild på dig!

2013-04-22 @ 14:17:26
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: