Hejdå påsk!

2013-04-01 @ 16:57:05
Jag sätter mig med laptopen i soffan och lutar mig tillbaka. Schhh, stilla. Djuren blev helt till sig när jag kom hem men nu börjar de lugna ner sig, så även jag. Jag har packat upp lite av min resväska men skjuter på resten till imorgon. Jag skjuter på att dammsuga också fast det behövs. Nu har jag just badat och varvar ner.
 
Jag hann få besök av Maari och hennes karlslok idag och Maari klippte mina toppar. Jag har börjat vara väldigt snäll mot håret men det var ju ändå slitet.
 
Hela dagen har jag gruvat för hemresan. Är allting packat? Packar om flera gånger. Är allting med? Kollar flera gånger. Jag tror att jag jäklar i min lilla låda fick med mig allt hem. Pappa skjutsade mig till tågperrongen och en kusin till mig gjorde mig sällskap. Det var faktiskt trevligt fast vi fick lov att stå i tåget då det var fullsmockat med folk. Bara jag inte glömmer hunden, påminde jag mig själv. Och se där, han kom med han också.
 
Att vänta på lokalbussen var inte så jobbigt heller, det var bara drygt 10 minuters väntan och min kusin och jag stod och surrade (för i norrland surrar man när man pratar). Sista biten var dryg, med en blöt hund som skulle kissa överallt och packningen blev tyngre och tyngre, men sedan - en dörr. En dörr till och jag var hemma.
 
Det har varit fint att vara i Nordmaling. Jag trivs där, men jag trivs också här hemma så det är ganska skönt att komma hem också. Det saknas bara min lilla lilla tårta.
 
Imorgon börjar allvaret igen och jag ska träffa min psykolog, sedan ska jag hälsa på prinsesstårtan min som fyller år!
 
Tänk om allt var rosenrött istället, men utan taggarna. Bara funderar på en sådan utopi.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: