Stadsvisit.

2012-09-08 @ 15:32:22
Hon sov när jag sa det, men jag sa med låg röst att jag saknat att ligga och hålla om henne innan vi somnar.
 
På morgonen var Mary uppe före mig, hon hade kaffe klart, rensat kattlåderna osv. Det var så fint att vakna upp till. Fint att vakna och ha henne hemma. Åh vad jag längtar efter att allt ska återgå till det normala. Det kommer göra det, men jag vet inte när. Jag vet bara att jag är på väg.
 
Det blev en hård kamp när jag satt och drack mitt kaffe. Skulle jag vända om och lägga mig i sängen igen eller skulle jag åka in till stan? Att åka in till stan vann, kan jag säga med stolthet. Jag satte upp håret och sminkade mig, tog på mig en kjol istället för landstingets mjukisbyxor.
 
Det är inte så lätt att gå på stan, speciellt inte själv. Men jag gjorde det! Studenterna höll på med sina insparkningar och det var fullt av folk. Jag klarade allt utan att få panik eller så.
 
Nu har jag laddat upp inför hösten. Jag köpte underbara bädd-set som är svartröda i satin och jag tackar så mycket för presentkortet jag fick för att handla på Åhléns för. Sedan blev det lite impulsköp, bland annar ljushållare och tillhörande ljus och rökelser... Jag vet, jag är knäpp, men jag måste ha de sakerna. Alla har olika sätt att hantera ångest, att skapa en mjuk och vacker miljö är viktigt för mig.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yolanda

Bra att du lyckades ta dig iväg till stan ^^.

2012-09-08 @ 18:29:37
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/
Postat av: Mary

Way to go!! :)

2012-09-08 @ 18:58:50
URL: http://maryjaneangel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: