Psychobabble.

2012-09-25 @ 14:33:35
Jag har varit på samtal med min läkare idag och vi rumstrerade om i min ApoDos. Nu stämmer den ungefär. Tydligen finns Inderal som depot-tablett och det gör att det åtminstone blir ett piller mindre. Jag avsa mig både Temesta och Stesolid som jag fick när jag var inlagd och komplett galen av minnesbilderna som invaderade mitt huvud. Jag behöver inte mer benso.
 
Jag hälsade på Mary efteråt och vi pratade både allvar men också om alldagliga saker. Om djuren, om att polisen varit hit, om att Malin Frimodig ska vara med i Poetry Slam på Pipes på torsdag klockan 19.00 (kom och lyssna!).
 
Jag for hem och just nu sitter jag och läser journalerna från när jag var koplett galen. 6 veckor och en stor hög med papper. Vissa saker minns jag, andra inte. Tack för google, eftersom orden "anxiolytika" och "raptus" inte är någonting som ingår i mitt vokavulär. Det går visserligen att gissa sig till vad det betyder, speciellt när man läser det i ett sammanhang.
 
Blir det för jobbigt så slutar jag läsa, men jag känner att jag vill se det som hände ut en annan synvinkel... för min synvinkel var ibland bara svart, att minnas att man kastade en stol i väggen och vakna svettig i en bältsäng.
 
Jag är arg och jag har rätt att vara arg. Det var inte jag som skulle ligga i bältssäng, utan personen som gjorde vad hen gjorde mot mig.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: