Pysseltorsdag - äntligen!

2012-10-18 @ 11:04:34
Våra pysseltorsdagar har skuggats under hela sommaren, men nu så drar vi igång igen. Jag har en hel del material till min scrapbook. Pysseltorsdagarna är som en ö i havet. PMS, Patie, Mary och Saari. Äntligen återförenade. Blir mjukt och skönt för Mary att komma hem också... JA, hon blir utskriven idag!
 
Nu väntar jag på mitt boendestöd. Idag vill jag helgstäda, så att det är fint och vi slipper tänka på någon oreda medan vi försöker återinstallera oss i vardagen. Jag är dock väldigt trött, men jag får ta det helt enkelt. Ska ta en kopp kaffe och sedan skjuta iväg som en raket genom lägenheten.
 
På måndag börjar budgivningen på mina böcker. Det är bland annat John Marsden och Amelia Atwater Rhodes, och jag rekommenderar båda författarna och deras serier. John Marsden skriver ungdomsböcker och har blivit hyllad för sina verk, och Amelia Atwater Rhodes skriver om vampyrer, shapeshifters, häxor och vampyrjägare och blev, om jag minns det rätt, publicerad när hon var kring 13 år. Mycket begåvad tjej med ett lite mörkare sinne och ganska korta och lättlästa böcker på engelska.
 
Men det är på måndag. Nu är nu, och nu ska jag kika lite i boken jag läser och sedan ta ut Puffen på en promenad.
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: