Långväga besök!

2012-10-01 @ 11:55:12
 
 
Ikväll kommer Amalia hit! Och vi får träffa Marielle också. Jag är så spänd att det känns som att jag har en galge där axlarna och nacken ska sitta, men det lär släppa. Samma med nervositeten.
 
Hur som havre, min stackars kvartersvärd står nu och sopar bort glassplitter frå porten. Jag måste fortfarande bära Puffen in och ut. Puffen hatar det så himla mycket, han försöker vägra men det är ju tur att han bara har ett stort ego och i övrigt är liten. Jag tycker inte heller om att bära omkring honom. Jävla idioter som hade sönder fönstret, jag skulle vilja veta varför. Vild gissning: Det var fest på andra våningen. Dörren låses vid 22. Människorna utanför stank av alkoholångor och tyckte att det bästa sättet att ta sig in var att ha sönder rutan. För att göra det krävs ett slagträ eller en slägga. Där börjar gissningen bli vad, för vem råkar ha med sig en slägga till en fest? Jag menar, det är två tjocka fönster som slagits sönder, hela rutan. Hjälp mig bygga på teorin.
 
Jag väntar i stort sett bara på att mitt boendestöd ska komma nu. Jag har satt upp håret och sminkat mig, jag har till och med jeans. Lägenhetsjagar som jag gör varje morgon. Har hittat en underbar planlösning men det är läng kö redan nu.
 
Dags att göra nytta. Adjö.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: L

Var kanske någon som blev arg på någon på festen och slängde in en tegelsten eller nåt. Idioter. Hatar vandalisering.

2012-10-01 @ 18:13:40
Postat av: yolanda

Hoppas att du har roligt med dina vänner! :D

2012-10-01 @ 18:39:35
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/
Postat av: marielle

så synd att det blev så kort :(

2012-10-04 @ 10:31:43
URL: http://ellieloo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: