Jag har blivit min mamma!

2012-10-14 @ 15:50:45
Jag har plockat, städat, sorterad, dammsugit, diskat, kissat Puffen, rengjort kattlådor, sorterat ännu mer i ungefär tre timmar.
 
JAG HAR BLIVIT MIN MAMMA!
 
För jag vet att jag kommer resa mig och fortsätta, jag tar bara en liten paus. Jag vet inte om det ens är nyttigt att hålla på såhär. Jag tycker att min mamma tar i i överkant när det gäller städning (förlåt mamma!) och nu börjar jag också se skavanker och smuts överallt. Imorgon när boendestödet kommer ska jag laga mat med dem, för inget annat behövs egentligen göras... Inte när jag är klar för idag, i alla fall.
 
Men anledningen till att jag städar och skuttar till VNV Nation, Birthday Massacre och 047 är för att vi ikväll får besök av en person som vill byta lägenhet. Hen (ja, jag säger hen nu) har en fyra och vill byta till något mindre. För att liksom understryka hur pass rymlig vår lägenhet är så har jag stoppat bort allt jag kan. Smutstvätten går inte riktigt att stuva undan, men jag har fanimej nästan gjort allt jag kan. Det är en del som är Marys saker som jag inte vill röra. Ärligt talat tror jag inte att det blir något av det hela, men det har i alla fall sysselsatt mig idag...
 
För det är ju det som är fällan med helgerna. En (jag försöker sluta säga "man") tappar rutinerna.
 
Ojoj, finns saker kvar att göra. Over and out för just nu.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: