Jag gillar inte söndagar.

2012-10-21 @ 14:11:06
Jag gillar inte söndagar.
 
Flera obestämbara känslor som blir en pöl av oro. Jag är så liten. Det är en känsla som kommer gå över. Det går alltid över förr eller senare. Jag måste vara stark trots att jag redan står på mina knän. Grabbar tag i varje skratt jag kan hitta. Jag är för familjär med det här. Allt positivt är så nödvändigt och så viktigt att fånga. Jag önskar att jag kunde ha solsken i en burk och öppna den varje gånger det känns såhär.
 
Imorgon är det måndag och åter till rutinerna. Det ser jag fram emot. Ändå har jag städat idag, så då kan jag fokusera på att göra matlådor imorgon med boendestödet.
 
Vill krypa in i ett hörn och dö. Men bara för en stund. För egentligen vill jag ut och festa, snurra tills jag tappar greppet om världen, bli tokig, skutta till hög musik, läsa maniskt och skriva tills fingrarna blöder. Men just nu blir jag en boll och hoppas att jag kan hålla ihop Henne trots att mina armar är så trötta.
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Alwa

Jag är inte heller så förtjust i söndagar, men dom kommer varje vecka..

2012-10-21 @ 16:58:30
URL: http://alwisen.wordpress.com
Postat av: M

Men du måste väl främst hålla ihop dej själv och hon ta lite ansvar för sej själv?

2012-10-22 @ 09:39:57
Postat av: o

håller med M. jag vet inte men det intrycket jag får genom din och marys blogg är att det mest är du som kämpar och verkligen tänker på Hennes och Erat bästa, medan hon gett upp och nästan föredrar att sitta på psyket än försöka klara vardagen hemma.
men som sagt.. det är bara det Intrycket, den bilden jag får utifrån era bloggar. kan ju vara helt annorlunda i verkligheten.

jag tycker bara att du ska vara försiktig.. inte hänga upp allt på en person som vill falla. been there, done that och det går oftast åt helvete.

2012-10-22 @ 23:22:22
Postat av: M

Ja , precis. Håller med O om varje ord, och jag tror ingen av oss menar detta som en "elak kommentar" faktiskt.
Hoppas att detta är bara som det verkar och framstår på bloggarna förstås!

2012-10-23 @ 18:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: