Duckade för en kula.

2012-10-30 @ 14:58:08
För ett par veckor sedan fikade jag med Mary och en vän till henne. Jag kunde inte sluta stirra på hennes ögonfransar, de var så långa och jag kunde faktiskt inte fokusera på samtalet så jag frågade om hon hade lösögonfransar. Hon sa att hon köpt ett serum som man lägger på som en eyeliner på kvällen och så växer ögonfransarna. Jag var på stan för några dagar sedan och tänkte köpa serumet men lät det vänta eftersom det var väldigt dyrt.
 
Upp tidigt idag igen, men inte lika pigg. Såg Nyhetsmorgon på fyran där de varnade för just det serumet och jäklart vad glad jag är att jag inte köpte det. Hade verkligen slängt 730kr i sjön och mått dåligt på kuppen om det drabbat mig. Nej, det spelet vill jag inte spela. Läs mer här.
 
Lyssnade på en gammal goding, plattan Awake av Dream Theater, men slumrade till vid slutet. Annars har jag varit vaken (awake, hehe) men inte gjort så mycket. Nästa vecka kommer jag att börja ha aktiviteter på tisdagar, jag kommer ingå i en motionsgrupp och bildgrupp på EBC. Vad jag ska göra med mina dreads (jepp, Mary har flätat in dem) när det är bad vet jag inte, de är lite för korta och tjocka för att sätta upp. Får väl skaffa mig något hårnät eller så.
 
Nu ska jag ägna mig åt viktigare saker än att stirra på skärmen.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Badmössa!
En sådan där stor, blommig sak med spetskant :)

2012-11-01 @ 08:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: