Sprakande fyrverkerier och dynamit-ilska.

2012-11-26 @ 19:17:48
Jösses, vilken dag.
 
Fotosessionen gick riktigt bra. Sedan har jag varit speedad hela dagen, heligt förbannad och otroligt stressad. Vi var till veterinären med Puffen, någon katt måste ha kommit åt hans hornhinna med en klo! Men efter veterinärbesöket kändes allt bättre, han var i trygga händer och han fick en spruta mot smärtan samt en salva i höger öga. Mary har varit och köpt mediciner till honom.
 
Härligt med sådana här problem just innan jul. Jag har inte fått ekonomin att gå ihop de senaste månaderna och det är så stressande. Det har tärt på mina relationer, inte bara till mina föräldrar men också till vänner. Idag har jag suttit i telefonkö och fyllt i papper, betalat de räkningarna jag har råd med och som är mest brådskande. Det är bostadstillägget som fattats i flera månader som ställt till det samt strul med försäkringsbolaget. Det är mitt eget fel, men jag har i alla fall skickat iväg papper och så vidare så snart hoppas jag att det löses snarast möjligt.
 
Men - nu har vi fått läsa ett utkast av artikeln vi ska figurera i till helgen och det var så roligt att läsa! Tydligen blev bilderna bra också, och vi ska få dem och kunna använda dem på bland annat Marys författarsida.
 
Jag är lite nervös inför morgondagen. Jag ringde helt enkelt min terapeut och sa "Vi måste prata, kom hit så fort du har tid". Han kommer imorgon och då ska jag vara tydlig och klar och inte tala i affekt utan vara samlad.
 
För just nu studsar affekten mellan väggarna. Både jag och Mary är förbannade, men inte på varandra tack och lov. Tvärt om. Det är tur att vi är DBT-skadade. Nu handlar det om att reglera känslor och sätta ihop förnuftet med känslan.
 
Guldstjärna till Emmelie som hjälp oss med Puffen!
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: