Snart två år tillsammans.

2012-11-13 @ 13:39:05
Sitter och diggar Lilla Lovis på hög volym och har klätt mig och sminkat mig så att jag är presentabel. Jag och Mary ska nämligen på bok-uppdrag idag och om det blir någonting kanske jag berättar vad det handlar om...
 
Sedan ska vi på bolaget och köpa alkohol i olika former inför festen på fredag. Vi firar två år tillsammans och ska ha en fest med välkomstdrinkar, singstar, eventuellt en frågesport och så ska vi ha en sorts gästbok på staffliet där folk kan skriva, måla eller rita. Vi ska utveckla vår partyplaylist och jag tror att det kommer bli en otroligt rolig fest.
 
Det är alltid fest i vår trappuppgång, men någon gång måste det ju vara vår tur. Det visar sig att någon faktiskt blivit vräkt nyligen på grund av festandet. Människor som pissar från balkongen, som kastar ner ölburkar, ballongrester och tomma ciggpaket i buskarna, som spyr i trapphuset och som krossad rutorna i ytterdörren så att vi fick bära ut Puffen i två veckor för att undvika att få glassplitter i tassarna. Man kan inte direkt säga att det är lugnt här, men det är ju ett studentområde så jag var ändå beredd på en hel del dryga fester. Bara inte såhär många och så allvarliga konsekvenser.
 
Jag tror inte att det blir riktigt så vilt hos oss, men det ska bli kul att släppa loss lite. Ska spendera veckan med att stuva undan saker och se till att det är rent och snyggt. Så det så. Puffen kommer vara världens lyckligaste hund när det kommer så många personer som kan gosa med honom. Han är som en liten Gizmo ur Gremlings.
 
Ska strax åka iväg, är taggad till tusen.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: