Och roligt, det hade jag!

2012-11-04 @ 15:46:23
Gårdagen var lysande. Vi förfestade hela dagen och arbetade med våra outfits, folk ramlade in en efter en och vi blev 11 pers som pratade, spelade "Det borde man ju veta" och diggade musik. Hur mysigt som helst. Massor av smink, sår, blod, kostymer. Sedan åkte vi ner till TC innan Greyscale öppnat för att slippa inträde och för att vi började bli less på att sitta hemma och vänta. Föfesten hade ju faktiskt pågått sedan sen förmiddag.
 
Jag kramade Frank från Donnie Darko, Lemmings gick i rad och helt i karaktär genom lokalen hela kvällen och det var diverse häftiga outfits. Jag träffade många bekanta, dansade som en tok till Kingdom av VNV Nation och sjöng för full hals, men för det mesta sprang vårt gäng runt och letade efter varandra och köpte drinkar däremellan.
 
Jag ramlade flera gånger. Snygga skor, men obekväma och skyhöga klackar. Jag fixar inte sånt. De måste ju trott att jag var karatefull, men jag går "infött" vilket gör att jag snubblar. På så höga skor var det lite för långt till marken.
 
Vi åkte hem till oss på en liten efterfest. Vi stannade på en mack och köpte folköl. Jag var fnittrig och full vid det lageet och Emmelie fick tvinga mig att byta skor med henne eftersom jag inte kunde gå. Jag kände mig som 14 år igen. Jag landade i sängen vid 02.
 
Jag hade jättekul. Jag har fått i uppgift av min terapeut att skippa att vara så klok och alltid göra hälsosamma beslut. Jag dricker sällan och är full två gånger per år, ungefär. Jag måste få vara en glad idiot som alla andra 25-åringar, leva och mata mina friska sidor. Igår existerade inte diagnoser eller mediciner. Jag var normal.
 
Spliten äl bla, så länge man int missbluk en, som en klok Nordmalingsbo sa. Nu ligger Mary och kurerar sin bakfylla och jag har svalt Alvedon för att jag har ont i håret så att säga.
 
Har någon sett min kamera, en silvrig sak, så säg till...
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: