Lokaltidningen och tvättmaskin.

2012-11-24 @ 13:19:26
Jag tog en ordentlig sovmorgon. Jag behövde verkligen sova... Det är ju helg och allt.
 
Nästa helg kommer Mary och jag vara med i lokaltidningen. Jag hoppas att den kommer finnas på nätet också så att ni som inte bor här i närheten kan läsa. Det blir tre hela sidor, jag trodde att jag skulle svimma när jag hörde det. Emmelies kommentar var så sjukt rolig; "Ursäkta, ni får inte ta det här på fel sätt, men om de gör tre sidor om bara er två så måste de ha jävligt lite att skriva om". Haha, hon har ju faktiskt rätt.. Men jag tycker att det ska bli kul att vara med i tidningen. Det kommer finnas ett utdrag från Marys bok och på måndag ska vi få läsa artikeln och godkänna den.
 
Jag hoppas att reportaget kommer gynna Marys författarskap och att folk ska bli intresserade av att köpa hennes bok. Förhoppningsvis öppnar sig nya möjligheter till att få publicitet för boken.
 
Jag får faktiskt lite rampfeber, men det här ska nog gå bra.
 
Jag lyssnar på jullåtar och känner mig väldigt i fas med saker och ting. Speciellt skönt är att ha de flesta julklapparna färdiga. Jag köpte ju till och med en till mig själv på Lagerhaus, en tvättkorg som ser ut som en tvättmaskin. Den vita äger jag nu:
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: