Julförberedelser.

2012-11-23 @ 15:18:11
 
 
Mitt mönster ser ut såhär: Hypoman från första advent till dagen före julafton. På julafton slappnar jag av och jag är bara trött och sliten. Så kommer nyår och efter det brakar jag ihop i en vinterdepression. Har jag otur blir jag knäpp, riktigt knäpp (psykotisk kallas det men jag ser det som att jag blir knäpp).
 
Så ska det inte bli i år. Jag har tjuvstartat. Jag har redan handlat de allra flesta julklappar, klätt vår vita gran, ätit pepparkaksdeg och ischoklad, installerat ljusslingor (men såklart inga blinkande eller färgade lampor utan smakfullt vitt) och samlar på alla myskänslor jag kan fånga.
 
Idag kom jag hem med en tvättmaskin med julklappar. Ja, en tvättmaskin. Det är en tvättpåse jag köpt på Lagerhaus som ser ut som en tvättmaskin och jag har fyllt den med julklapparna och ställt den vid granen. Klapparna behöver skyddas från katter som kan ha sönder det mesta.
 
Det gick riktigt bra på musikterapin idag. I och för sig tycker jag att det är jobbigt att de verkligen måste bekräfta en hela tiden, som att jag är duktig som kan spela en låt med tre ackord liksom. Men alla som är med gör det hellre än bra och det är ju så det ska vara. Bara kul.
 
Vi sjöng julvisor och jag föreslog att vi skulle spela Mer jul för att jag kan den på gitarr. Det blev rätt bra, en person la till en överstämma och det är himla kul när man får bygga musik med andra.
 
Och Lollo, det är Mary som målat den rosa byrån!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Lollo

Tack för svaret, såg även att mary svarat. Kul med lite färg i vardagen! :) önskar er en trevlig helg

2012-11-24 @ 00:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: