Hypomani?

2012-11-27 @ 13:20:31
Ringt min stöd-terapeut, ringt efter min läkare, idag kommer min nuvarande KANS och det snurrar i huvudet för nu går det fort ska ni veta, nu kan jag inte sova, vill inte sova, blir lätt arg och går omkring med en eld i mig, känner mig som Robin Hood som vill att allt ska vara rättvist och hatar Fredrik Reinfeldt mest av alla, hatar samhället, hatar hatar och är så sjukt förbannad att det inte finns ord.
 
Jag ringer och jag pladdrar och jag var på macken nyss, frågade hur många VK de brukade få in men fick inget egentligt svar så på lördag får vi försöka vara först på plats för att få tag på några. Jag skulle vilja skicka artikeln till vissa människor som inte bor här.
 
Det händer massa saker och jag trivs mitt i allt, jag har min glöd. Jag har bara så svårt att koncentrera mig på en sak i taget. Egentligen borde jag ta en bok, krypa upp i soffan och läsa några timmar, men inte ens det kan jag göra utan att spinna iväg. Plötsligt blir alla meningar och stycken så levande och livsviktiga, jag sitter med en blyertschpenna och stryker under saker, skriver någonting i marginalerna, herregud det är så spännande.
 
Ibland har mamma påpekat att jag och Mary pratar så fort. Vi pratar som om det inte fanns någon morgondag. Och nu när vi båda är speedade så går det ännu fortare. Jag hoppas bara att jag landar mjukt...
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: