Åter till den ljuvliga vardagen.

2012-11-18 @ 17:43:27
Det känns ganska skönt att återgå till vardagen imorgon. Vi har så många planer, jag och Mary. Jag har mina grupper och terapi, samtidigt jobbar vi och har hemligheter för er alla för att stora saker håller på att hända. Jag vet att ni är nyfikna, men jag kan faktiskt inte säga så mycket ännu. Håll koll på http://janemary.blogg.se/marialjungberg/ och min blogg framöver så ska ni få se...
 
Jag måste bara hitta rätt växel, så att jag är igång men ändå orkar mer. Jag har lite svårt med växlarna... Men det är ju inte särskilt nytt. Nu handlar allt om att inte falla in i den obligatoriska vinterdepressionen. Jag orkar inte vara deprimerad. Jag vägrar. Jag ska göra allt för att hålla mig så stressfri som möjligt. Imorgon sätter jag upp granen för att kunna njuta av julmyset länge, och jag har redan börjat köpa julklappar. Jag har köpt en choklad-julkalender för att varje dag ska räknas. Jag ska inte bryta ihop i januari. Jag ska leva och må.
 
Men snacka om att ha guldkant på vardagen. Jag njuter. Ändå tampas jag med ångesten varje dag, men jag tar den för given och har lärt mig leva sida med sida med den. Det duger.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Y,

kram!

2012-11-19 @ 15:09:06
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: