Eurovision-peppen!

2012-05-26 @ 12:02:26
Jag har verkligen sovit kasst i natt. När vi gick i säng var det partaj precis över hela Ålidhem men vi är trötta tanter som behöver sova. Jag somnade rätt hårt trots polishelikoptern som hovrade över oss och folk som sprang i trapphuset och tjoade på. Däremot har jag inte fått sova sammanhängande. Jag har vaknat flera gånger och haft sömnparalys vilket skrämde skiten ur mig, så när det äntligen blev morgon smög jag upp och tog en dusch, gick ut med Puffen och nu sitter jag och väntar på att Mary ska vakna. Jag vill inte väcka henne, hon behöver sova, speciellt om hon ska vara vaken länge i natt.

Jag väljer ut kläder, funderar på vilket smink jag ska ha, kollar min scoreboard så att namnen på länderna står rätt. Vi får poängsätta låtarna från 0-10, det brukar göra Eurovision Song Contest rätt spännande faktiskt. Jag har också funderat ut en dryckeslek som är aningens farlig och kanske inte borde utövas i praktiken.

Det är 26 bidrag som tävlar just ikväll. Varje gång vi hör en låt som höjer ett halvt tonsteg i sista refrängen så dricker man. Nu är det ju så att näsan varenda låt innehåller en höjning, det är ju klassiskt för Melodifestivalen och ESC.

Vi blir inte så många här hos oss ikväll men det kan bli riktigt kul ändå. Det är ju verkligen spännande, det handlar om heder, det är bara under ESC och OS som jag blir en aningens patriotisk. Hejja Sverige!



xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: