Vill man vara fin får man lida pin..?

2012-03-22 @ 21:25:31

Webcam.


Herregud. Mary har tagit ut mina dreads och hela hårbottnen är en ena stor dread. Jag balsamerade noga och länge och upprepade gånger och har sprayat miljoner lite leave-in-balsam men har kanske fått ut en tredjedel. Nu orkar jag inte mer ikväll. Jag fortsätter imorgon. Kanske ska jag gå till frisören, så kan jag klippa någon schysst frisyr också? Jag är supersugen på att ha lugg, det har jag aldrig haft och jag avundas alla som passar i det. Om jag gör det eller inte vet jag inte, men sådant växer ju ut rätt fort. Vad har jag att förlora? Lugg och pippilotter är hett på andra åtminstone.

Känns som att min hårbotten blöder och brinner på samma gång.

Men jag fick några timmar med henne. Längtar till lördag. Och jag håller alla tummar och tår för att hon får träffa min (eller vår kanske man ska säga) läkare så han kan ninja hennes medicinlista så att hon får må bättre snart. Såklart, medicinering är inte allt, men det är en jävla stor del när det handlar om bipoläritet och ångesten som följer. Speciellt om man redan har sårbarheter genom att vara diagnostiserad med andra psykiska sjukdomar. Jag tror jag inte känner någon som kämpat med färdigheter och DBT så engagerat som min fästmö, men ibland räcker det inte till. Det är en svår balans.

Och vad gäller mig... Jag har kämpat som ett djur i veckan och det har faktiskt gett resultat. Jag är inte i land än, men jag skymtar stranden. Vad som oroar mig lite är när receptet på Heminevrin tar slut ftersom det verkligen fungerat bra för mig. Tanken är dock att jag slutar med den för att jag inte ska behöva den längre, så är det ju med alla mediciner. Jag får se hur det blir helt enkelt.

Imorgon ska jag helg-handla lite. Typ lyx-läsk, Ben & Jerry's och lite mat. Om jag är modig går jag till frisören, har jag bestämt mig för. Mitt hår är ett kaos. Längtar till lördagen då Mary kommer hem på nattperm! Trots fyra djur är det ganska tomt i sängen.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Patrice

Svar; Jo jag var ju bara tvungen att säga hej, nästa gång hoppas jag på att få säga hej till dig också. Haha, jag vet, jag är så fjantig. Men det känns som att ni, genom era bloggar har fått mig att tänka om på något sätt. Okej, fråga mig inte hur. Men jag har som börjat tänka på ett annat sätt. Åh, jag är så flummig. Men jag hoppas att ni inte tror att jag är en stalker som typ följer era liv osv, för det är jag verkligen inte. Jag blir bara så inspirerad av att bli frisk(are) då jag läser era bloggar.

Ja, det där om att vara hemma är en helt annan historia. Jag hann bara vara hemma några timmar innan jag var tvungen att ringa mobila teamet. Jag hade sån fruktansvärd ångest. Jag hade som ingen kontroll över mig själv. Det är nämligen så att jag var ensam hemma ett tag innan mamma kom hem ifrån jobbet. Jag tycker inte om att vara ensam hemma. Inte för att jag är rädd för att vara ensam = inga vänner att prata med. Utan jag är rädd för mig själv då jag är ensam hemma. Jag är rädd för vad jag ska utsätta mig för. Jag är rädd för att tvånget och ätstörningen ska typ ta över. Well, jag ringde iaf det mobila teamet på vuxenpsyk. Jag for in och träffade en läkare. De sa att jag inte skulle bli inskriven ikväll, utan försöka klara av natten. Så, önska mig all lycka till. I will need it.

Men oj, detta blev en lång kommentar. Well, jag ska gå och sussa nu, det har varit en lång dag.

Hoppas att du har det bra!

//Patrice

2012-03-22 @ 21:44:33
URL: http://patricesalminen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: