Start på veckan.

2012-03-26 @ 17:25:48
Igår var jag sjukt bitter när jag gick i säng. Jag skrev sida på sida i min dagbok om hur det kändes och vad jag tänkte och det tog bara inte slut. Sådana gånger är sömnmedicin jävligt bra att ha, annars skulle jag grubblat ihjäl mig.

I veckan har jag samma plan som förra: Gå på alla möten jag har, terapi, använda boendestödet, hålla mig upptagen.

Jag började som väldigt svag med att åka till sjukhuset på morgonen. Jag var så trött, men jag la mig i Marys sjukhussäng med henne och vilade en stund. Hennes rumskamrat som inte tar sin medicin för att Gud säger att hon inte ska ta den (man muckar ju inte med Gud liksom) kom och kikade på oss där vi låg. Jag sa "hej" och hon gick iväg. Hädanefter lär hon väl göra korstecken när hon ser Mary i korridoren.

Sedan gick jag för att träffa min läkare. Han var som vanligt sen, tog mig i handen och drog upp mig från bänken jag satt på. Inne i hans kontor tog jag som vanligt av mig jackan och skorna och lade upp benen på soffan. Det är ganska bekvämt. Heminevrin-kuren är över och om jag fortfarande har svårt att sova så ska jag ringa avdelningen så ska han försöka hitta en lösning. Jag tror dock att jag kommer kunna sova på min vanliga sömnmedicin Stilnoct, eftersom jag med hjälp av Heminevrinet fått en normal sömncykel. Jag är inte rädd för att gå i säng, som jag var förut. Det lär spela in en hel del.

Sedan åkte jag till ICA och kompletteringshandlade lite. Tog en promenad hem och halv två kom mitt bostöd. Jag hade egentligen inte så mycket att göra här hemma, jag dammsög medan hon diskade och sedan satt vi och pratade bort en timme. Hon som kom idag är en av mina favoriter, riktigt rolig och engagerad.

Efter det har jag slappat och tagit en eftermiddagspromenad med Puffen. Han samlar på sig så mycket skit ute. Hans nya smeknamn är Twiggy, eftersom massor av små grenar jämt fastnar i hans päls. Han är väldigt noga med att sprätta när han kissat, så hans fötter var helt svarta när vi kom in. Så, det var bara att ta in honom i badrummet och duscha bort skiten. Nu när jag nyss dammsugit och gjort fint så vill jag inte ha mer grus överallt.

Nu ska jag ta hand om mig själv.

Förresten, jag fyller år på fredag och Mary fyller år måndagen efter.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: