Skrivkramp.

2012-03-03 @ 19:38:40
Två fullständigt skrivfria dagar. Det känns konstigt, för numera brukar jag dela in livet i skrivartid och skrivarpauser - jag har skrivit större delen den senaste veckan - men nu orkar jag liksom inte. Jag vet inte vad det är. Öppnar dokumentet och läser, justerar och putsar, men jag tar mig inte vidare. Två skrivfria dagar är egentligen inte så illa, i alla fall med tanke på i vilken takt jag skrivit.

Kom ihåg Sara, du har 8½ år på dig. Jag har många dagar fyllda med skrivande framför mig, det känns betryggande. Känslan av att verkligen ha inspiration och vara kreativ är enormt givande. Processen är viktigare än resultatet och det är nog därför det känns så jobbigt att inte skriva. Vad gör jag istället? Ingenting. Inte mycket, i alla fall.

Ska ladda ner Zero Day och läsa igenom 19 Minuter för att finna lite inspiration. Elephant har jag i DVD-hyllan, likaså Bowling for Columbine. Jag har god fantasi, men jag behöver som sagt inspiration. Det räcker inte med ett stort hjärta och stort hat.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Zandra

Titta: http://www.youtube.com/watch?v=PC3uVnjswzI&feature=g-vrec&context=G21741f4RVAAAAAAAAAA



En dokumentär om eric och dylan på youtube!

2012-03-03 @ 20:31:18
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: