Plötsligt ser jag.

2012-03-22 @ 16:53:08
På morgonen tog jag en stor kopp kaffe, gick ut på vår uteplats och tog en cigarett. Det var då jag såg solen. Det var då jag kände den, på riktigt. Jag har burit skygglappar väldigt länge, jag minns inte när jag hade den där känslan sist.

Idag kom mitt boendestöd, det var en vikarie. Chocken när hon såg Puffen som kom och hälsade var priceless! Det visade sig att hon är fruktansvärt allergisk mot päls, och hon blev skickad hem till mig med tre katter och en hund. Jag stängde in djuren i ett rum, men det räckte inte. Hon fick ringa in en annan vikarie.

Jag drog ett race med dammsugaren och bytte sängkläder, men det är också allt jag gjorde och behövde göra här hemma. Ikväll ska dreadsen förhoppningsvis bort, sedan ska jag vara snäll med mitt stackars hår. Inga fler blekningar, bara vanlig hårfärg och Directions Vermillion Red för extra glans. Jag ska köpa piller som gör att håret växer fortare och mår bättre, jag lär inte ha kvar så mycket hår efter den här omgången.

Och ikväll, gosa ner mig i en nybäddad säng och vara ren och dreadfri... Fattas bara att somna med armen om Mary. Men det ska jag få göra på lördag. Babysteps.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: deadpassive

skönt att njuta av dessa 'små' grejer.

när man är psykiskt sjuk verkar allt så mörkt & hopplöst.

men det är ju inte så.

solen skiner, kaffe är gott & morgonciggen is the best one!

kram

2012-03-22 @ 20:34:03
URL: http://deadpassive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: