Orkeslöshet.

2012-03-28 @ 21:11:17
Jag har svängt ganska rejält i humöret under dagen. Jag ville bara fortsätta sova, men jag hade ju möte med T på TIPS. Jag fick skjuts dit av en vän vilket uppskattades mycket.

Vi hann prata ett tag om allt möjligt, han är väldigt nyfiken och det ser jag som en positiv sak. Det vore ju värdelöst om jag satt där och pratade medan han hummade.

Tog bussen ner på stan för att fika med Mary och Frida. Shoppade lite må-bra-produkter för hud och hår och åkte hem. Jag kände mig rätt okej men så svängde det. Nu ligger jag på soffan och funderar över min existens. Över andras existens. Jag är så förbannat orolig för alla omkring mig, mår de dåligt så mår jag inte heller bra.

Jag är hemskt trött bara. Det är ett genomgående tema, att jag är trött. Trött på allt, trött på inget, bara trött. Men jag gör vad jag ska göra och borde göra så det kan ju inte vara så farligt.

På min födelsedag vill jag göra stan, sedan vill jag göra ingenting. Jag tänkte att man kan fira min och Marys födelsedagar senare när båda har mer ork. Allt jag vill göra nu är att krascha framför TV:n en stund innan jag går ut med Puffen och slutligen lägger mig för att sova.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: