Sommarplaner.

2012-06-03 @ 20:27:45
Helgen har gått förbi utan att jag har märkt det. Jag har haft näsan nere i Inte som andra döttrar av Deborah Spungen (för sjuttiofemte gången) och vi har sett Tipping the velvet, myst med levande ljus medan det regnat sommarregn utomhus, sovit långt in på mornarna. Som en helg ska vara.

Nu börjar planerna för sommaren stakas ut. Vi ska hinna med ett besök i Luleå, åka på segelsemester i Stockholms skärgård och hänga med mina föräldrar en helg på Höga kusten. Jag vill så gärna visa Mary mitt Trysunda. Vi ska på marknad i Nordmaling också.

Det som är skönt är att ledigheten faktiskt kommer kännas annorlunda än den "ledighet" jag har nu. Samma går nog för Mary. Ingen terapi, inga möten, inget jobb för Mary utan ren semester. Det kanske låter enkelt att gå på möten om dagarna och gå i terapi, men när man gjort det i tamejfan snart 10 år i nästan varje vecka så blir man lite terapitrött. Jag vill ha segelterapi trots att jag är livrädd för att bli sjösjuk. En sommar ska helt enkelt innehålla lite vid på eller åtminstone vid havet.

Min bror och hans flickvän är i krokarna under den kommande veckan, det ska bli så fint att få träffa dem. Imorgon kommer både mamma, pappa, Åke och Teresa hit och ska hjälpa mig med min cykel och bara hälsa på.

Note to self: Kom ihåg att ringa och fråga när du har tid med din läkare i veckan.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: