Konstig fredag.

2012-06-15 @ 19:21:59
Det har varit en hemskt underlig dag.

Det började bra med att jag nästan försov mig. Sedan höll jag på att "köra på mig själv" vud busshållplatsen eftersom jag tappade mobilen framför den rullande blå bussen och rent insiktivt slängde mig ner framför den för att få tar på mobilen. Jag var rädd att bli utskälld av busschauffören för att jag var så dumt. Ingen skada gjort dock, förutom att mobilen fick ont i huvudet.

Jag mötte upp Mary och Patrice på konstnärsshoppen vid 12, sedan gick vi till Café Station och åt en lunch ute i parken. Medan vi åt utspelades ett drama nere vid älven. Det var polisbilar och brandbilar, det var inte svårt att räkna ut vad som hände. Medan allt det där hände så åt vi, vilket kändes riktigt underligt. Någon försöker ta sitt liv och vi äter lunch och tittar på... Hon skrek och svor och slogs mot poliser som tillslut fick in henne i en bil. Hm, var har jag sett det hända förr? Jo, i mitt liv. Inte en av mina finaste stunder. Jag kände verkligen medlidande.

Vi åt årets första mjukglass när alla räddningsfordon åkt iväg, sedan delade vi på oss. Jag och Mary gick till Scharinska för att ha bildterapi. Humöret var inte på topp, men efteråt mådde vi båda lite bättre. Vi har så mycket roligt att se fram emot, vår sommar börjar NU.

Jag målade mig själv, som om jag gapskrattade. Runt min hals fanns en strypsnara kopplad till en galge. Galghumor, ni vet? Det måste man ha för att orka.

Vi åkte hemåt, handlade lite och när vi kom hem dog min kropp, tror jag. Jag har duschat och jävlar var det behövdes.

Det är inte så hemskt att vara oss, egentligen. Mary är den roligaste människan jag känner och även om omgivningen och livet i stort bjuder på citroner så gör vi faktiskt citronsaft. DBT-style.

Det blir Marilyn Monroe-marathon i helgen tror jag. Vår Sommar Börjar Nu. Nu formar jag tillvaron som jag vill. Visst kan man bli bitter för att världen är orättvis, men det betyder inte att jag tänker sluta jaga drömmar och mål.

Jag är dock lite skakad från lunchens upplevelse. Det fick mig att tänka, minnas och undra. Jag är bara glad att det fick ett "gott slut", för älven är farlig och just nu är det hemskt strömt. Jag hoppas att de är snälla med henne, man vet aldrig med polisen faktiskt.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Emma

Det hade varit roligt att träffas någon gång. När du ska upp till Luleå kanske du har för mycket inplanerat? Om inte, hör av dig.
Kram

2012-06-17 @ 23:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: