I am Saari.

2012-06-16 @ 11:21:04
När jag startade den här bloggen så diskuterade jag med Crazygirl om vad den skulle heta, vad adressen skulle bli. Alla versioner av "Saari" var upptagna, så jag tog namnet "Dissociativ" eftersom jag så djupt begraven under gissningar från psykiatrin och mådde dåligt. Det kändes rätt då. Jag vill framför allt informera om fenomenet dissociation och så vidare, men nu ångrar jag mitt val av namn på bloggen.

Pillerflickan. LadyBorderline. Imovane. Zolpidem, Diisorder. Inget ont mot er tjejer, jag förstår att man när man mår dåligt identifierar sig med det sjuka, men i det långa loppet är det väldigt skadligt enligt min åsikt.

Jag funderar på att flytta min blogg. Jag har skaffat ett nytt domän och hoppas att de flesta hittar hit genom http://iamsaari.se och inte genom http://dissociativ.blogg.se. Det var ett dumt namn att välja. Det är inte så jag vill bli sedd. Vill du bli sedd som RazorbladeRomance eller något liknande?

Vi får se om jag skapar en alldeles ny blogg. Jag tycker fortfarande att det är viktigt för mig att få lätta på hjärtat när det gäller svåra saker och jag vill sprida kunskap kring psykisk sjukdom, utan att bli en "sjukdomsblogg". Livet har så många lager, mitt liv innehåller så mycket mer och det gör era också. Ta hand om ert hjärta, men glöm inte bort att jorden fortfarande snurrar.

Det kommer aldrig att byggas en rosaglittrande mur eftersom livet inte fungerar så.

I took a deep breath and listened to the old bray of my heart
I am
I am
I am




xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Teo

Jag ska också byta namn. Nu på torsdag byter jag till http://missteo.bloggplatsen.se

2012-06-16 @ 11:57:08
URL: http://ladyborderline.bloggplatsen.se/
Postat av: marielle

låter hälsosamt :)

2012-06-17 @ 23:26:36
URL: http://ellieloo.blogspot.com
Postat av: någon

Det är skönt att läsa att det går framåt för dig :)

2012-06-18 @ 09:07:25
Postat av: Yasmine

Oerhört starkt jobbat! Bra tjejen! Skrev för ett tag sen om romantiseringen i bloggvärlden, snart får det även bli något om identifiering. Det är sorgligt, tragiskt och tråkigt att många blir "ett" med sin sjukdom och dessutom överför de på andra - jag tror mycket skulle vara vunnet om fler satte stopp på detta och bröt sig fri från att "vara" sjuk. Man -har- en sjukdom, men det är farligt att benämna sig som att -vara- sjuk. Detta måste spridas, så inte fler tar skada av "sjukdomsbloggeriet". Keep on fighting!

2012-06-20 @ 16:18:14
URL: http://inthelandoffairys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: