Fulldag.

2012-06-18 @ 15:56:05
Jag har äntligen tagit tag i det där med att skaffa ett nytt leg. Jag kunde inte gjort det utan Mary, hon följde med mig på jakt efter fotoautomater. Den enda som fanns var ur funktion, så när vi gick till swedbank passade jag på att grabba tag i en trevlig man och fråga var i hela friden man ska kunna fixa ett foto. Han sa att jag kunde gå till Expert, vilket vi gjorde, och när vi kom tillbaka till banken var det inte långt till min tur. Vi tajmade det ganska bra.

Det kändes som att jag var sirap och att marken under mig var sand. Vi åkte till Å-centrum, köpte mat och gick hem. Lagomt slut.

Bostödet kom och sedan städade vi. Var vi fick energin ifrån vet jag inte. Hur som helst, nu är det gjort och jag kan slappna av.

Imorgon ska vi ha familjesamtal här, men jag har under hela helgen och även idag varit på onsdag i mitt huvud. En roadtrip som blir dubbel, både glatt och sorgligt, eftersom vi ska besöka Malins grav. Harregud vad jag saknar henne. Obeskrivligt!

Nu ska jag sätta mig med en lättläst bok och bara ta det lugnt. Jag orkar inte tänka själv och min kropp är trött. I det stora hela har det gått väldigt bra idag, ingen panikångest eller så, ingen depp men mycket tankar. Så nu säger jag stopp.

Good enough, som en boendestödjare brukade säga.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: