Segling på Höga Kusten!

2012-07-04 @ 16:36:39
Mary på Trysunda.
 
 
Jag på Trysunda.
 
 

Vi har varit ute i båten mellan torsdag och måndag, jag och Mary tog bussen till Övik för att möta upp mina föräldrar. Vi sov där en natt och fortsatte till Trysunda nästa dag. Där blev vi inblåsta, det ble riktigt otäckt ett tag faktiskt. Det regnade och blåste 15s/m och pappa fick tillsammans med resten av besökarna stå på bryggan och hålla ut båten för att vi inte skulle åka in i kajen. Som tur är så gick det över.
 
På söndagen åkte vi till Ulvön. Dagen därpå åkte vi färja till Köpmanholmen, buss till Övik, bytte buss mot Umeå och till sist tog vi lokalbussen hem. Det var DRYGT.
 
Vi har haft det riktigt mysigt. Jag älskar båten, vår Wilda. Jag hade gärna stannat längre faktiskt. Det var synd att det inte blev någon segling, vi gick för motor när vi var ute på vattnet. Det var fantastiskt att få visa Mary mitt underbara Trysunda, det är som att promenera omkring i Fylke litegrann.
 
Dessutom fick jag skrivarro. Vi hade med oss datorerna och jag påbörjade två kapitel som jag slipat lite på sedan vi kom hem.
 
Varje kväll kröp vi in i kojen och somnade trots (eller kanske tack vare?) kluckandet i aktern. Varje morgon fick vi frukosten serverad. Riktig semester!
 
Nu väntar ytterligare äventyr. Imorgon kommer sockerhjärtat Ida hit och stannar till på tisdag. Patrice var här igår och kommer komma hit även när Ida är här. Power-meet! Jag är så peppad!
 
Bjuder på lite fler semesterbilder. Jag såg ut som en riktig ruffhäxa, så det är mest bilder på sailor Mary och señior Puffen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: