Skrivtrubbel.

2012-01-16 @ 18:35:20
Allt jag skriver är skit, ändå kan jag inte lämna mina projekt och gå vidare. "3 månader - en panikbiografi" skrev jag 2008 och gått igenom flera gånger. Den är inte bra, den är för triggande för att jag skulle kunna publicera den. Tanken är egentligen att andra ska läsa den, vuxna eller personer inom vården - men om jag skulle ge ut den på till exempel vulkan (under pseudonym hade jag tänkt) så skulle ändå fel människor läsa den. Antingen måste jag redigera den kraftigt och släta över de delar där jag gör väldigt destruktiva saker eller så kastar jag den i papperskorgen.

Något annat jag skrivit på länge, till och från, är den utlovade novellen om Artedi High School Massacre. Det är en mycket arg novell som blivit 10 sidor lång - då är frågan om jag ska utveckla den till en kort roman eller sålla bort olika stycken. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, trots att jag känner till den skapandes tumregel: Kill your darlings.

Jag kanske ska börja på någonting alldeles nytt. Malins novell är i rullning, och jag har andra idéer att förverkliga - men ändå, jag har svårt att släppa ovanstående arbeten. Jag kan bara inte bestämma mig.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

http://lulu.com är bättre än vulkan. samma service men bättre priser och kortare leveranstid :) jag lär köra på den

2012-01-16 @ 18:42:38
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Sandra "Piik" - "Att leva som psykiskt sjuk"

kommer säkert ordna sig.

_________________________________________

Sandra Piik - "Att leva som psykiskt sjuk"

En blogg om att försöka bli frisk i ett sjuk samhälle.

2012-01-16 @ 18:47:51
URL: http://piiket.blogg.se/
Postat av: Vinter

Du kanske ska använda panikromanen som föreläsningsmaterial istället.

När du känner dig tillräckligt stark och frisk kan du ge dig ut och föreläsa för vårdpersonal. Du får visserligen inte publicera en bok, men å andra sidan riskerar du inte att den hamnar i fel händer...

2012-01-17 @ 07:15:07
Postat av: Hanna

Håller med vinter, det är en väldigt bra ide. Det finns ju redan en hel del biografier om psykiskt sjuka, men det saknas fortfarande mycket kunskap och förståelse inom vården, men även andra yrkesgrupper saknar kompetens. Socionomer, psykologer, läkare, beteendevetare osv.

2012-01-17 @ 12:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: