Mitt mål är att göra saker för min egen skull.

2012-01-21 @ 11:52:56

Mornin'!

 

 

Så fint att vakna och betrakta Mary medan hon sov. La armen om henne och fnittrade åt hennes små och gulliga snarkningar.

 

Igår tog Mary ut mina dreads, jag har äntligen rett ut trasslet. Imorgon ska det blekas och färgas och sedan ska mitt hår få vila ett tag innan jag sätter in dreadsen igen. Jag trivs jättebra i synthdreads, och de jag har har en härlig färg. Det är bara en bonus att de tar bort fokus från min övervikt och mina ärr, folk kommenterar istället glatt mitt hår. Jag brukar känna mig utstirrad i vanliga fall, men med dreadsen så känns det som att det är därför de tittar, inte för att jag skulle vara ett missfoster. Sedan finns det ju många som tycker att ser helt kasst ut, men jag har dem ju inte för att göra andra nöjda.

 

Jag skulle aldrig raka mig under armarna eller benen för någon annans skull. Jag skulle inte färga håret för någon annans skull, skulle inte sminka mig på ett visst sätt för att bli accepterad av andra. Inte banta för att någon annan än min egen skull. Allt jag gör försöker jag göra för att jag vill och inte för att jag bär någon skam. Det underliga är att många tycker att det är provocerande!

 

Sitter och diggar Amanda Fondell och sedan lär vi dra igenom en skiva av NCIS antar jag. Lugnt och fint.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Maria

Man ska göra saker för sin egen skull. Sen får andra människor säga vad de vill. Man ska inte behöva ändra på sig för att bli accepterad. Gillar de en inte för den man e så kan dom dra. :)

2012-01-21 @ 12:47:40
Postat av: Thina

Man ska alltid göra det man själv tycker! Det finns alltid folk som inte gillar det oavsett vad man gör..



Men sen kan jag känna igen mig i att tex dreadsen tar bort fokus på annat, eller jag har provat att klä mig normal i nån sjukt infall och då tyckte jag att det va skit jobbigt när folk glor och sånt..när jag har min egna stil så vet jag att folk glor men jag vet varför! och det känns bättre, eller iallefall inbillar jag mig att dom glor för att man har den stil man har...och det känns mycke bättre!

Annars blir jag sjukt paranoid och undrar vad som är fel och sånt...antagligen har ju alla år av mobbning satt spår..blev sjukt mycke starkare som person när jag hittade min stil på högstadiet och hittade folk som va som mig...

så jag troligen kommer jag ju att klä mig som jag gör i minst 25 år till...haha..troligen längre...



Och jag älskar dina dreads! Du borde alltid ha dom! :-)

2012-01-21 @ 13:48:43
URL: http://thinas.bilddagboken.se
Postat av: Hanna

Blir inte ditt hår sjukt slitet av att du håller på och bleker det regelbundet och dessutom sätter in dreads? För även ditt egna hår görs till dreads eller?

Hoppas du kör med mycket hårinpackningar, för ditt hårs skull.

2012-01-21 @ 16:01:53
Postat av: Saari

Tack för kommentarerna!



Hanna: Jo, det blir såklart väldigt slitet. Man får försöka vara snäll med håret genom balsam, inpackningar och leave in-produkter (min favorit är Sebastian). När man sätter in dreads så flätar man in dem, alltså dreadar man inte sitt eget hår, men har man dem för länge eller tvättar håret så bildas det dreads i hårbottnen.

2012-01-21 @ 16:49:04
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ger dig lite rekomendationer även om du inte frågat efter dem... Redken har en väldigt bra serie för riktigt skadat hår, det är deras mörkblå serie, kallad extreme. Dom har en leave-in som är jävligt bra, anti-snap heter den. Sen har dom i den serien även jävligt bra inpackningar.

2012-01-22 @ 15:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: