Glada nyheter!

2012-01-17 @ 17:42:06
Jag har fortsatt att redigera texten ur 3 månader - en panikbiografi och hade i åtanke att detta är något som min läkare och vårdpersonal eventuellt ska kunna läsa och kanske förstå. Jag dödade ett par sidor och la till andra saker, justerade och omformulerade en del. Kill your darlings.

Mary var på studiebesök på konstnärsshoppen idag, när hon kom hem frågade jag hur det gick och vi satte oss under fläkten med var sin cigg. Hon berättade att hon fått praktikplats! SÅ UNDERBART! Jag är så glad för hennes skull, det här är verkligen hur bra som helst!

Marika var här idag och vi gick igenom hur vårt bildarbete ska se ut. Hon gjorde två familjeträd - ett för Marys familj och ett för min. Det blev många personer kan jag lova. Sedan fick vi ringa in de personer som betydde mer än andra. Slutligen fick vi en hemuppgift; att skriva en lista eller liknande med positiva saker om varandra som vi inte ska dela med oss av förrän om en vecka. Det kan bli en lååång lista. Det känns som en otroligt fin sak att göra.

Nu ska vi äta halloumi och nudlar, fira att Mary fått praktikplats!


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Oh, konstnärsshopen!

Där skulle ju jag vilja jobba :)



Stort grattis!

Både till praktikplats och fortsatt skrivande på biografin.

2012-01-18 @ 07:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: