Fin söndag.

2012-01-08 @ 20:50:55
Mary blev utskriven idag av jouren och det var så härligt att se henne komma in genom dörren, in i min famn. Välkommen hem, älskling. Jag har saknat dig.

Det är bara så att vissa saker måste man lösa med slutenvård, medan det riktiga tillfrisknandet händer hemma. Det ska bli fint att få somna med henne ikväll.

Jag blir så glad när människor ser vad jag känner för henne. Det är verkligen fint.

I övrigt så har jag träffat Lynn idag. Jag brukar avsky söndagar, men nu känner jag mig lyft av kärlek och vänskap. Jag tänker åter igen på Sara då och nu, Sara som då var ensam tillsammans med människor men som nu inte längre känner sig som en främling utan upplever storartade känslor att dela med andra. Det slår mig gång på gång eftersom jag inte tar det för givet.

Jag funderar på att köpa ett domännamn till bloggen. Jag vill inte skapa en ny blogg men vill samtidigt inte att adressen ska innehålla "dissociativ". Det går inte ihop med vägen jag valt, jag skriver ju om allt i mitt liv och inte bara psykisk sjukdom även om det fortfarande är en stor del av bloggen och mitt liv. Jag vill inte att min blogg ska defineras som en "sjuk" blogg - möjligen som en blogg mot tillfrisknad och informativ kring psykisk sjukdom men inte som en bitter jag-vill-ta-livet-av-mig-blogg. Ja, ni vet säkert vad jag menar. Så vi får se vad som händer med bloggen framöver.


xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: