Avslut och början.

2012-01-10 @ 11:54:24
Det vräker ner snö och jag ska ner på bokcaféet Pilgatan om ett tag för att fika med mina terapeuter. Det känns vemodigt, ett avslut, vi ses med två eller tre veckors mellanrum medan jag börjat träffa T på TIPS varje vecka.

Antagligen är det för det bästa. Jag tror att TIPS är rätt ställe för mig just nu, det känns verkligen som att T vet hur man ska tackla mina problem och han har jobbat med fler som mig. Imorgon ska jag träffa honom igen och utstå svåra frågor... han vågar ställa dem och ibland vågar jag svara på dem.

Jag känner mig stabil på den medicinering jag har, men min familj verkar oroliga för mig på grund av allt som händer omkring mig. Jag går inte och är opåverkad, jag är en mycket empatisk människa, men än hur mycket de vill skydda mig så kan de inte skydda mig från livet. Folk kommer bli sjuka eller friska, folk kommer dö och födas, olyckor kommer hända och det är sådant vi inte styr över. Jag är skör, men jag måste ta alla dessa saker som alla andra. Det enda sättet att bli benådad livets bakslag är att dö.

Och det tänker jag inte göra.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Mia

Du är så klok för att vara så ung. Jag önskar att jag hade varit så klok som du i min ålder (jag är 35+) för då hade jag mått ännu bättre än jag gör idag. Du har varit med om mycket. Tänk på att ett stabilt, ibland tråkigt, vardagsliv, är bättre än ett kaotiskt, ensammet, stundtals euforiskt liv. Kan vara svårt för många att få ihop, det euforiska lockar svårt, men är sällan förenligt med känslan av samhörighet i vårt samhälle. Önskar dig allt gott och fortsätter följa din blogg.

2012-01-10 @ 20:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: