Köldknäpp.

2012-02-04 @ 12:01:28
Det är dött ute. Tiden verkar stå stilla. Ingen klarar av att gå ut, och de som mot förmodan gör det är antingen dumma i huvudet eller på något vis tvingad till att vara ute. Bara zombies klarar den här kylan.

Nu strejkar jag. Nog för att jag är norrlänning, born and raised, men det är på tok för kallt ute. yr.no säger att det kommer bli värre. HUGA. Puffen, kan du inte gå på kattlådan?

Igår ölade jag och Mary, det var riktigt trevligt men jag har lite ont i håret idag, så att säga. Det slutade med att vi spelade SingStar och jag vann för det mesta MEN, Petula Clarks låt Downtown förlorar jag ALLTID mot Mary. Det är liksom den viktigaste låten att vinna (som alla Girl, Interrupted-fans förstår).

Det blir att stanna inne med tjocksockar och tjocktröja. Kan bli rätt mysigt. Äta godis och se på Melodifestivalen. Jag skulle beställa hem pizza om jag inte tyckte så synd om pizzabudet. Ingen ska behöva vara ute idag.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hej Saari!



Jag har läst din blogg i säkert snart ett år, och tycker du gör ett fantastiskt arbete med bloggen, och i din kamp mot friskhet! Allteftersom jag läser bloggen, upptäcker jag fler och fler likheter oss emellan; det är alltid lite lustigt men självklart intressant, då man känner igen sig i någon annans ord.



Förutom att mitt favoritband är Within Temptation, och jag vet hur det är att leva i en samkönad relation med någon som bär på psykisk sjukdom samtidigt som en själv, lider jag av sväljfobi och den ganska ovanliga sjukdomen schizoaffektivt syndrom (depressiv form, dock).



Med tanke på att sjukdomen inte är så välkänd var det intressant att läsa om någon annan som fått den diagnosen, och någon som liksom jag är väldigt andlig (medial) och har enormt svårt att skilja på sjukdom och öppenhet. Skriver på en blogg om allt detta, det vore roligt och intressant om du hade lust att prata lite om andlighet kontra sjukdom, då vi båda vet hur det är! :-)



Förövrigt kämpar du på jättebra, och det är skönt att se fler med en mer neutral och friskinriktad syn på sjukdomen!



Kramar från Yasmine

2012-02-04 @ 15:32:39
URL: http://inthelandoffairys.blogspot.com
Postat av: Vinter

2012-02-05 @ 07:58:26
Postat av: Vinter

Om man trycker på enter för fort får man ett tomt inlägg... :)



Jag såg på termometern att det är -22 här idag. Nog för att jag också är Norrlänning, men här i södern ska det inte vara så kallt. Jag funderar allvarligt på att strunta i att jag behöver fara till skolan och leta rätt på ett prov och istället sitta inne och äta upp resterna av gårdagens godis.



Det är lite synd om dig som har hund.

2012-02-05 @ 08:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: