Värstingkvarteret.

2012-12-04 @ 10:46:52
Ja jäklart, det händer saker i vår trappuppgång.
 
Ska jag räkna upp en del som hänt? Okej. Det är fest nästan jämt. Jag kan inte räkna alla gånger som ett gäng fyllon slitit och dragit i dörren efter att den låst sig vid 22, som om den av våld skulle öppna sig, och jag gått upp och öppnat för dem för att de för så mycket oväsen. Mary var ute med Puffen en gång och såg någon urinera från en balkong. Någon lämnade en rödvinsspya i trapphuset som stank hela helgen. Och så hade någon desperat tölp sönder rutorna till dörren så att jag fick bära Puffen in och ut i två veckor för att han inte skulle få glas i tassarna.
 
Igår kom polisen. Vi satt i sängen och började vår kvällsritual som innehåller skrivande, läsande och pratande med någon schysst musik i bakgrunden. Poliserna gick in och kom strax efteråt ut med en kille som de tagit polisgrepp om. De åkte iväg och vi tänkte att det var typiskt.
 
Men så kom en piket-buss, andra poliser och gick in. De hämtade ut ett gäng ungdomar. Vi satt och glodde från första parkett. Jag gissar på att det handlade om narkotikabrott eller liknande. Det kändes så typiskt - det händer alltid någonting här. Vi har liksom ingen brist på spänning i grannskapet. Just vår trappuppgång verkar dessutom vara värst på hela kvarteret när det kommer till allt.
 
Jag är så sjukt nyfiken på vad som egentligen hände, men jag hittar ingen notis eller artikel om det på nätet. Jag får låta fantasin flöda, eller någonting.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, var bor du??

2012-12-04 @ 20:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: