Röda kinder.

2012-12-21 @ 16:31:43
Jag har just kommit in från en promenad till macken med Puffen. Jag har preparerat mig med julmust, instant-kaffe och snus. Önskar bara att jag kunde släppa ut Puffen på uteplatsen några gånger per dag istället för att behöva ta promenader. Men ja, promenader är ju ändå viktigt, det är bra att han sliter ut mig minst tre gånger om dagen så att jag inte bara ligger som en boll i hörnet av soffan och ser Exorcisten eller The Lion King II, Simbas Pride. Nu kommer verkligen Lynns julklapp till nytta, jag är så glad över Vänner-säsongerna jag fick!
 
Jag har tänt ljus och lovat mig själv att jag ska laga middag och sedan diska. Jag har inte orkat tvätta idag... Och jag har medicinskåpet att sortera, samt väskor att packa. Det är inte långt kvar nu, på söndag åker jag och Mary till Nordmaling för att fira jul med min familj.
 
Vad tiden går fort! Jag har förberett mig för julen sedan november, satt upp julpynt för länge sedan, köpt alla julklappar innan december men ändå kommer julafton som en chock. Jag är så trött och hoppas på vila hemma i hem-hemmet.
 
Förbereder också nyår som ska firas hemma hos mig. En middag med några stycken och sedan blir det fest, full rulle. Jag har köpt marschaller, men fyrverkerierna får grannskapet sköta. Det blir nog fint.
 
Ändå känner jag mig lite ledsen, och lite rädd. Jag hörde någon vissla men det var ingen där ljudet kom ifrån. Det är ju bara jag här hemma. Jag har en ande, kalla det för ett spöke om du vill, men hon är snäll och brukar slå på stereon ibland, men det här var något annat. Jag gillar inte att höra i syne så att säga, det är äckligt.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: